Informació sobre el procés de compra | Farmàcia a Barcelona | Farmàcies de guàrdia a Barcelona

  • Imprimir
  • Favorits

Informació sobre el procés de compra

Vostè ha d'ingressar o registrar-se com client per utilitzar el servei de compres en línia. Podeu registrar-vos de forma gratuïta en aquest web per realitzar les vostres comandes.

Podeu comprar a través del nostre web si incorporeu a la cistella els articles que siguin del vostre interès, simplement prement sobre la icona del carro que apareix al costat de cada producte en venda.
Si en un article del vostre interès no disposa de l'opció d'afegir-lo a la cistella, podeu enviar-nos una consulta i us facilitarem la informació referent al mateix.

Forma de pagamentTots els preus mostrats al web inclouen l'I.V.A..

Pot pagar les seves compres en el web mitjançant:


TRANSFÈRENCIA


PAYPAL

PayPal Express Checkout

PayPal és la xarxa global de pagaments electrónicos segura más estesa a internet. Amb PayPal pots fer compres a Internet amb tota seguretat i sense compartir la teva informació financera amb ningún comerciant.

Per portar a terme la compra sóho deureá obrir un compte PayPal totalment gratuïta, en el cas que no disposi ja d'una. Qualsevol dada personal o bancari necessari per realitzar la operación, li será requerit per PayPal a través del seu servidor assegurança, la qual cosa garanteix que les seves dades seran protegits estrictament i mantendrán el seu privacidad, no podent ser utilitzats en ningún cas de manera fraudulenta.


RECOLLIDA EN TENDA

Despeses d’enviament

Despeses d'enviament en funció de l'import total de la comanda:

  • fins 59 € → 10 €Tornar