Farmàcia a Barcelona | Farmàcies de guàrdia a Barcelona | Farmàcia a Barcelona | Farmàcies de guàrdia a Barcelona

  • Imprimir
  • Favorits

Farmàcia Bruc 64 a Barcelona

Serveis farmacèutics | Productes naturals

Farmàcia en el centre de Barcelona.
Confiï en els millors, vine a FARMÀCIA BRUC 64

132577_131228_4646798_xxl.jpg

Remeis contra la tos, solucions personalitzades per als seus problemes de pell, cures d'higiene per al bebè, control periòdic de pes i altura... a la FARMÀCIA BRUC 64 li oferim els millors serveis farmacèutics de la ciutat.

Ens trobem al cèntric carrer Bruc, en el número 64, localització que dóna nom a la nostra farmàcia. Som un establiment de referència en la zona, ja que ens trobem aquí des de 1800; generació darrera generació i segle darrere segle hem continuat amb una activitat tan longeva com la nostra experiència en el sector. Actualment la FARMÀCIA BRUC 64 està dirigida per Lluïsa i Andrés Alarcón, que juntament amb el seu equip de treball (compost per tres farmacèutics i diversos auxiliars de farmàcia) ofereixen el millor servei al client.

Ampli catàleg de productes naturals i homeopàtics

132577_131231_farmacia_de_guardia_en_barcelona.jpg

Tenim tot el que està buscant i que els hagi prescrit el seu metge. A més, posem a la seva disposició un ampli catàleg de productes naturals i homeopàtics, dels millors laboratoris i fabricants del moment. A la nostra farmàcia a Barcelona ens preocupem per vostè i per la seva salut, per aquesta raó sempre intentem buscar una solució al seu problema. A més, l'assessorem sobre les preses, subministrament i aplicació dels articles que adquireixi.

Les noves tecnologies ens han permès ampliar i millorar el nostre servei al client. Gràcies a la nostra botiga online venem els nostres productes no només en la zona centre de Barcelona, sinó a qualsevol punt on ens sol·licitin. Tot són avantatges, ja que després de rebre la seva comanda ho gestionarem i li ho enviarem a domicili. A més, si la seva compra supera els 60€, les despeses d'enviament són totalment gratuïtes per a vostè. Confiï en la FARMÀCIA BRUC 64, la seva farmàcia de referència a Barcelona.

Obrim tots els dies de l'any